ASC-ALUMIINITELINEET

alumiinitelineet-tuotebanner

ASC ® Alumiininen rakennusteline on ollut menestys rakennustelinemarkkinoilla jo vuodesta 1992 lähtien. Tämä pyörillä varustettu telinetorni on valmistettu korkealaatuisesta alumiinista, jonka kehien ainevahvuus on 2 mm, mikä tekee siitä ainutlaatuisen kestävän. Alumiinitelineellä on 5 vuoden valmistajan takuu.

Alumiinitelineet on suunniteltu mahdollisimman helppokäyttöiseksi ja vahvaksi, mutta silti edulliseksi. ASC ® Alumiinitelinetorni täyttää kaikkien EU- ja Suomi-standardien vaatimukset (esim. EN 1004/1298/2718/12811).

ASC ® Alumiinitelinetorni on varustettu vankalla lukitustapilla ja tornin mukana toimitetaan täydellinen tuotevastuuselvitys. ASC ® Alumiinitelinetornin asennuskehistä ja hitsauksesta: Asennuskehät valmistetaan alusta loppuun käsityönä ja valmistuksessa käytetään vain sertifioituja hitsaajia. TIG-hitsausmenetelmällä saavutetaan erittäin korkea hitsisulan lämpötila, mikä takaa laadukkaimman mahdollisen hitsisauman. Kun optimaalinen hitsisula saavutetaan, hitsauslankaa lisätään käsin, jolloin saavutetaan kaikkein vahvin, hienoin ja puhtain hitsi. Tähän eivät toistaiseksi robotit pysty.

 

 

alumiinitelineet-banner2-osat

TIG-hitsausmenetelmä säilyttää alumiinin puhtaimman ja lujimman koostumuksen, mikä mahdollistaa nopean ja kohdistetun hitsisauman. TIG-hitsausta käytetään myös lentokoneteollisuudessa sekä kalleimpien alumiinisten kilpa-automoottoreiden valmistuksessa. Kaiki TIG hitsaajamme suorittavat kuuden kuukauden välein korkeimman laatutestin (1TIG/m6). Siksi ASC tarjoaa kaikille tuotteidensa hitsisaumoille elinikäisen takuun.

ASC-Alumiiniteline on mm Meidän Talo lehden suuren rakenustelinetestin 11/13 Voittaja! Mukana testissä kaikki johtavat merkit, kuten Machineryn Amo, kotimainen Fox, Tikli, Altrex jne.

Alumiiniteline voi olla käytössä yksittäisenä tornina ja telinejärjestelmänä. Se sopii mainiosti esimerkiksi omakotitalon omistajille pieniin urakoihin, kuten myös isommille työmaille telinejärjestelmänä.

ASC-alumiinitelinetornin edut

Standardi-/universaalikiinnitys
Suuret, 20 cm halkaisijan nylon renkaat, joissa kehittynyt kiristysmekanismi, ilman helposti rikkoontuvaa holkkia.
Maksimikuorma yhdelle kerrokselle 500 kg (250 kg/taso)
Maksimikuorma koko tornille 750 kg

Materiaali

ASC-alumiinitelinetornilla on suora kiinnitys ja se on tehty erittäin kestävästä ekstruusiomateriaalista (puristemateriaalista). ASC-alumiinitelinetornia voi kutsua standardiksi tai universaaliksi torniksi.

Miten se toimii?

Kasatessa kehät asetetaan toistensa päälle. Tämän jälkeen teline varmistetaan turvakiinnikkeillä.

Mitat

Alumiinitelineen standardimitat ovat Leveys: 0,75 m / 1,35 m ja työtason pituudet: 1,9 m 2,5 m, 3,05 m ja 4,0 m. Maksimityöskentelykorkeus 0,75 leveälle telineelle on 14 m ja leveämmällä 1,35 m tornilla se on 22 m. Alumiiniteline on saatavilla tilauksesta 0,9 m ja 1,5 m leveyksillä.

Maksimikuorma

Maksimikuorma yhdellä työtasolla on 250 kg tasaisesti jaettuna ja kokonaiselle tornille 750 kg. Eli 1,35 leveänä telineenä yhteen kerrokseen saa jopa 500 kg kuormaa

KATSO TÄSTÄ TUOTE-ESITE:

ALUMIINITELINE